';
side-area-logo
– De vet hva vi trenger

Westcontrol og Partner Regnskap har jobbet sammen i over 20 år. Service, lokal kjennskap og gode løsninger løftes fram som suksessfaktorene i samarbeidet.

Regnskapsleder i Westcontrol, Marianne Førde Olsen, er full av lovord over samarbeidet med Partner Regnskap.

– De hjelper oss med økonomi, regnskap og lønn. I tillegg hjelper de oss med systemstyring og har vært veldig flinke med å løse våre utfordringer fort og effektivt, sier hun.

Ansatte hos Partner Regnskap har fast kontortid hos Westcontrol.

– Vi forholder oss til to personer. Det er enkelt for oss, og det gir oss rask tilgang til hjelp. Vi opplever oss prioriterte, og servicen er veldig god, sier Førde Olsen.

Gjennom 20 år har den gjensidige kjennskapen blitt svært god. Og nyttig. Olsen opplever at Partner Regnskap vet hva de trenger, og har høg kompetanse og de er faglig oppdaterte.

– Vår bedrift jobber med svært detaljerte og komplekse prosesser, og vi har f.eks 30.000 artikler på lager. For å gjøre en god jobb sammen med oss må våre samarbeidspartnere være gode på detaljer. Det er Partner Regnskap, sier logistikkleder David Froli Stangeland.

Marianne Førde Olsen, regnskapsleder, Venke Kvalvåg, personal/HMS-leder og David Froli Stangeland, logistikkleder i Westcontrol er veldig fornøyd med samarbeidet med Partner Regnskap.

Arild Vik