Forandring fryder, eller?

Vi vet at forandring kan være utfordrende for mange. For de aller fleste er det likevel forandring som utgjør selve livet. Vi forandrer oss som mennesker, vi flytter, bytter jobb, får nye venner, nye hobbyer og nye interesser.

Selv om forandring kan være skummelt, er det i mange tilfeller riktig. Slik vil det være for oss når vi nå er en del av ECIT-konsernet.

Partner Regnskap er nå ECIT Business Partner

Å være skeptisk til nye ting er en naturlig reaksjon, og vi vet at flere av våre vil kunne kjenne på dette. Derfor ønsker vi å gjøre det klinkende klart for våre kunder at utover nytt navn, logo og e-post-domener, vil vi fremdeles være de «samme, gode gamle».   

Siden dag én har vi i ECIT Business Partner, tidligere Partner Regnskap, hatt en overordnet strategi. Vi skal yte god service, med høy faglig kvalitet – og vi skal ligge i front når det gjelder nye og effektive teknologiske løsninger.

Hvorfor? Fordi vi vet at dette vil komme våre kunder til gode.

Med dette som bakteppe valgte vi i 2021 å bli en del av ECIT, og etter vellykket partnerskap velger vi nå å knytte oss enda tettere sammen med konsernet. Sammen med ECIT går vi nå fremtiden i møte – med en solid samarbeidspartner og et enormt kunnskapsnettverk i ryggen. Det bygger trygghet, bredde og selvtillit.

For våre kunder betyr vårt samarbeid med ECIT to ting: nytt navn og bredere kompetanse.

Utover det vil du fremdeles forholde deg til våre vante medarbeidere – på samme måte som tidligere, med egen kontaktperson. Vi skal fremdeles holde til i våre lokaler i Årdal, Jørpeland og på Forus. Her trives vi.

ECIT Business Partner – Hvorfor bytter de navn? Og hvorfor engelsk?

Når vi nå knytter sterkere bånd til ECIT konsernet er det naturlig av deres navn blir en del av vårt. Videre er det viktig at navnet viser at vi har utvidet tjenestesortimentet vårt. Vi skal fortsatt tilby de samme tjenestene som tidligere, men har nå et bredere utvalg av tjenester som kan tas i bruk for de kundene som ønsker det.

Vi vet at næringslivet i regionen består av personer av ulike nasjonaliteter. Dessuten blir verden mindre og næringslivet flyter på tvers av landegrenser. Det engelske språket er en naturlig del av arbeidslivet – og derfor også i navnet vårt.

Stort konsern – det blir sikkert komplisert og mange nye navn å forholde seg til

Neida! Vi forblir de samme – ukompliserte, enkle og greie å ha med å gjøre! Tvert imot, så vil kundene nå få tilgang til alle tjenestene i konsernet gjennom én og samme kontaktperson som tidligere.

Nå mister de nok sin lokale forankring…

Vi har fremdeles lokal styringsrett, som gjør oss like lokale og trygge som før. Vi styrer også selv hvordan vi arbeider lokalt og vil fortsette å tilpasse oss det lokale markedet – slik vi alltid har gjort.

Men hva om det nå blir nye prismodeller og avtaler?

Alt av priser og utførelser på ulike avtaler vil være de samme som tidligere. For at vi skal kunne ha deg som kunde er det flere avtaler som er lovbestemt at må være på plass. Slik har det alltid vært. – Men disse prosessene har faktisk blitt enda mer effektive etter at vi ble en del av ECIT, på grunn av gode løsninger fra deres side.

 

Spørsmål? Snakk med oss!

Hos oss får du personlig veiledning og gode råd, slik at du kan ta de smarte valgene.

Ta kontakt med en av våre erfarne medarbeidere for en prat.

Bjørn Næss, daglig leder, Partner regnskap
Bjørn Næss
Daglig leder
Hos oss får du smarte systemer og personlig veiledning til din bedrift.