Gardbruker Sveinar Vadla

Sveinar Vadla er utdanna oljeingeniør og bodde i flere år i Bergen og Stavanger før han sammen med sin kone overtok familiegården i naturskjønne omgivelser i Årdal. Nå har paret drevet gården i 8 år og skapt et hjem og et arbeid som de trives veldig godt med.

God støtte av Partner Regnskap

For å kunne leve av drift på gården har Sveinar gjort flere investeringer som gir flere bein å stå på. – I starten hadde jeg kun melkeproduksjon, men etter ett år bygde jeg kyllinghus hvor jeg nå driver med slaktekylling. I ettertid har jeg også bygget sauehus. Når du skal i gang å bygge er det krevende økonomisk. For kunne planlegge og ta de innvesteringene jeg trenger bruker jeg Partner Regnskap. De har gitt meg god hjelp til å utarbeide driftsplaner for å se om investeringene kan svare seg økonomisk. I tillegg har jeg fått hjelp til å utarbeide bedriftsanalyser slik at jeg kan sammenligne driften med andre. Samarbeidet med Partner Regnskap gir meg en god trygghet i hverdagen, forteller Sveinar.

Nærhet til regnskapsføreren

Partner Regnskap har sterk tilknytting til Ryfylke og har kontorer på Jørpeland og i Årdal. Sveinar forteller at han liker nærheten til sine kontaktpersoner. – Hos Partner Regnskap får jeg god støtte av både Jan som er regnskapsføreren min og Ola som hjelper meg med bedriftsanalyser. Det er veldig kjekt å bare kunne ta en svipptur innom og snakke med de, forteller han.

Buskapen til bonde Sveinar Vadla, fornøyd kunde hos Partner Regnskap
Buskapen til gardbruker Sveinar Vadla.