Historisk høy prisvekst – hva betyr dette for deg?

Vi står i en annerledes tid med økte priser og mer uro. Konsumprisindeksen (KPI) har steget hele 6,8 prosent på ett år. Denne oppgangen skyldes en bred og generell prisoppgang på både produkter og tjenester, hvor matvarer og alkoholfrie drikkevarer står for den aller største prisveksten. Hva med de økte strømprisene da? Statistisk sentralbyrå (SSB) har beregnet en KPI hvor strømstøtten er fjernet. Uten strømstøtten ville KPI vært på hele 8,9 prosent i juli. Vi snakker uansett om historisk høy prisvekst.

Så hva betyr disse 6,8 prosentene for deg?
Det viktigste du må tenke på er hvor stor økning bedriften har i sine utgifter? Økningen i KPI sammen med årlig lønnsøkning er ofte det som gjør at utgiftene øker.

Foreta en prisjustering.
I ECIT hjelper vi deg med å få kontroll på de økte utgiftene. Sammen ser vi også på hvilke prisjusteringen som kan være nødvendige å gjennomføre. Vi vet hva som er lurt å tenke på, og vil hjelpe deg til å gjennomføre dette på en god og riktig måte.

Få oversikt på dine økte utgifter og foreta en prisjustering!

Hos oss får du personlig veiledning, gode råd og smarte systemer. På den måten kan du fokusere på det du liker best. Kontakt en av våre erfarne medarbeidere for en prat.
Bjørn Næss, daglig leder, Partner regnskap
Bjørn Næss
Daglig leder
Hos oss får du smarte systemer og personlig veiledning til din bedrift.