Hvilket regnskapsprogram er best?

Det finnes et hav av forskjellige regnskapsprogrammer. Og noen systemer erfarer vi at er bedre enn andre. I tillegg har de forskjellige systemene ulikheter som gjør at det ene systemet passer best for noen mens et annet system passer best for andre. Vi ønsker derfor sammen med deg å finne det systemet som passer best til dine ønsker og behov. Ved å ta en god prat med deg og lære deg og din bedrift å kjenne, hjelper vi deg å avdekke hva du trenger og hva du fint kan klare deg uten.  

Morten Bjørheim i Partner Regnskap forteller at det også er viktig å ha en regnskapsfører som du har god kjemi med.  

–  Kjemi er viktig for vi ønsker å være en viktig partner for kundene våre. Vår oppgave er å forstå deg, bransjen din og behovene dine slik at vi har best mulig forutsetning for å hjelpe deg å ta de riktige avgjørelsene. Størstedelen av kundene våre har landet på å bruke PowerOffice Go, Tripletex, Visma og Duett, forteller Bjørheim. 

Ønsker du et enkelt system og en lønnsom partner?

Det finnes mange regnskapsprogrammer å velge mellom. Hos oss får du personlig veiledning og gode råd, slik at vi sammen kan finne det systemet som passer best for nettopp deg. Ta gjerne kontakt med en av våre erfarne medarbeidere for en prat.
Bjørn Næss, daglig leder, Partner regnskap
Bjørn Næss
Daglig leder
Hos oss får du smarte systemer og personlig veiledning til din bedrift.