Partner Regnskap med kontor på Forus

Nå finner du Partner Regnskap også på Forus, nærmere bestemt i det nye FOMO-bygget som ligger sentralt plassert mellom Sandnes og Stavanger. Daglig leder Bjørn Næss er tydelig glad for oppstart av Partner Regnskap sitt tredje kontor.  

– Grunnen til at vi nå åpner kontor på Forus er at vi ønskeå være enda nærmere kundene våre. Vi er et regnskapsbyrå for hele regionen og vi ser at kundemassen vår i Stavanger- og Sandnesregionen er økende. Nå gleder vi oss til å ta i mot kunder her i disse fantastiske lokalene. I tillegg er det fint å kunne ha kort vei når vi skal på besøk til kunder, forklarer en entusiastisk Bjørn.  

Co working space 

Han forteller at Partner Regnskap er i godt selskap med  andre ambisiøse selskaper i bygget. FOMO er en «co working space», altså en delt arbeidsplass hvor flere virksomheter samles i kontorfelleskap og deler på møterom og kontorfasiliteter.  

– Velkommen innom oss på en kopp kaffe og en lønnsom prat! På det nye kontoret vårt vil du møte erfarne medarbeidere som kan gi deg gode råd og effektive systemer, sier en glad Bjørn.  

Vil du avtale et møte med en av våre medarbeidere? Du er hjertelig velkommen innom oss på FOMO eller vi kan avtale et tidspunkt vi kan komme til din bedrift. Vi følger gjeldende råd og anbefalinger for smittevern.   

Nå finner du Partner Regnskap i spennende lokaler på Forus.
Kontakt oss
Bjørn Næss, daglig leder, Partner regnskap
Bjørn Næss
Daglig leder
Hos oss får du smarte systemer og personlig veiledning til din bedrift.