– Partner Regnskap gjør at vi kan fokusere på det vi er gode på

Vertskapet på Høiland Gard har en god dialog med Partner Regnskap, og forteller at de får hjelp til alt trenger.

Da Årdalsgutten Trond Kleven skulle vise fram Ryfylke til Anders Thoresen, sin nye kjæreste fra østlandet, valgte han blant annet å vise fram sin tidligere arbeidsplass  – det idylliske gardshotelet Høiland Gard. Høiland Gard ligger i Årdal i hjertet av Ryfylke med panoramautsikt over fjorden og resten av bygda. Anders likte godt stedet han ble presentert for. -Da eierne spurte om vi ville ta over driften av hotellet, gikk det ikke lenge før vi bestemte oss for at dette gjør vi bare!, ler Anders.

Høiland Gard - Partner Regnskap
Skjeggebustene setter stor pris på hjelpen de får hos Partner Regnskap

Trond og Anders startet firma sammen og siden de begge hadde fyldige hipsterskjegg ble firmanavnet Skjeggebust. Som vertskap på Høiland Gard tilbyr skjeggebustene overnatting i hotellrom, ekte ryfylkehus og leiligheter. Totalt 80 sengeplasser med 40 rom og lokaler med mulighet for kurs og konferanser. Overnattingstedet har kort vei fra Sandnes og Stavanger og den skjermede beliggenheten og rolige atmosfæren med god plass til overnatting gjør Høiland Gard til et unikt sted både til overnatting for par og familier, til større arrangementer. Selv bor Trond og Anders i toppetasjen i hovedhuset. Det gjør at de alltid er tilgjengelige for gjestene og kan sørge for at oppholdet deres blir uforglemmelig.

Men regnskap er ikke deres sterkeste side. Derfor setter Skjeggebustene stor pris på hjelpen de får hos Partner Regnskap. – Vi har en god dialog med Partner Regnskap, og kan spør de om alt! Det er godt å ha noen i ryggen som kjenner til alle muligheter og regler, slik at vi får fokusere på det vi er gode på. Å være et godt vertskap for gjestene våre, avslutter Anders.

Høiland Gard ligger i Årdal i hjertet av Ryfylke med panoramautsikt over fjorden og resten av bygda
Høiland Gard ligger i Årdal i hjertet av Ryfylke med panoramautsikt over fjorden og resten av bygda.