Slik bruker du regnskapsbyrået

Det hadde kanskje vært fint å få en oppskrift på hvordan du bruker regnskapsbyrået? Det finnes det (dessverre) ingen fast oppskrift på. Hvordan du velger å bruke regnskapsbyrået er helt individuelt. Og det er av den enkle grunn at det skal være mest mulig effektivt og lønnsomt for deg.

– For noen kunder gjør vi alt som har med regnskap å gjøre, vi driver rådgivning, kjører lønn, fører alt, passer på frister og til og med fakturerer og hjelper til med søknader, forteller Bjørn Næss som er daglig leder i ECIT.  – For andre bidrar vi helt minimalt. Det viktigste er at vi fordeler arbeidsoppgavene slik at det blir mest mulig lønnsomt for hver kunde.

Den gode kundeopplevelsen

Næss er opptatt av den gode kundeopplevelsen og han forteller at det er lærerikt og interessant å komme ut til kundene på besøk:

– Innsikten vi får ute hos kundene er gull verdt. Da kan vi danne oss et enda bedre bilde av virksomheten og kan gi de beste rådene.

Regnskapsprogram for ulike bransjer

Regnskapsbyrå tilbyr forskjellige typer regnskapsprogram for ulike bransjer og med ulike styrker.

– Vi prøver alltid å finne de hjelpemidlene som passer best for kundens virksomhet. For å finne de løsningene som passer best kartlegger vi også hvor mye samhandling kunden har behov for.

En god dialog

Når det meste foregår digitalt er det ikke så ofte at kundene lenger kommer fysisk innom regnskapsføreren sin.

­­– De digitale løsningene er fantastiske verktøy! I dag skjer dialogen for det meste via telefon, e-post og digitale systemer. Dette fører til at den gode praten over en kaffekopp blir sjeldnere. Men kom gjerne innom oss, for vi setter stor pris på å diskutere store og små utfordringer! En god dialog er viktig når vi skal gi gode råd, fortsetter Næss.

Spørsmål om regnskap? Snakk med oss!

Hos oss får du personlig veiledning og gode råd, slik at du kan ta de smarte valgene.

Ta kontakt med en av våre erfarne medarbeidere for en prat.

Bjørn Næss, daglig leder, Partner regnskap
Bjørn Næss
Daglig leder
Hos oss får du smarte systemer og personlig veiledning til din bedrift.